Hjem Nyheder Det sker Månedens billede Månedens efterlysning Om arkivet Her bor vi Galleri 1 Galleri 2 Kontakt Priser og tilbud Links Previous page
Se siden med månedens billede(r) og siden med efterlysninger, hvor vi søger efter evt. oplysninger om personer, steder, bygninger eller lign. fra gamle billeder i arkivet. Siderne med billederne er et fast indslag på hjemmesiden, og vi modtager gerne oplysninger om disse, også hvis vi har givet forkerte, unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger på siderne.
Læs ældre årsskrifter herunder som pdf. Før musen henover linket. Klik for at åbne
Efter en noget turbulent tid,  fungerer nu igen normalt, og vore åbningstider er:  torsdage fra 10:00 til 16:00 Hvor det er muligt at besøge os. Adressen er: Tønagervej 13, 8983 Gjerlev J.
Se kirkerne i Nørhald herunder som pdf Før musen henover linket så vises hvad der gemmer sig. Klik for at åbne
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Som noget nyt kan vi nu også modtage betalinger via MobilePay nr. 25924
Den 13. december 2017 var en rigtig god dag på Nørhald Egns-Arkiv. Vi fik nemlig en meget positiv tilbagemelding fra Velux Fonden. I partnerskab med SLA havde Velux Fonden imødekommet vores ansøgning om tilskud til modulkurser og opgradering af kontor og IT, i forbindelse med arkivets forestående flytning til anden adresse i løbet af foråret 2018. Det skal i denne forbindels også nævnes, at Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond har bevilget os midler til indretning af lokalerne, bla. til køkken og gardiner. Det er vi selvsagt meget taknemlige for, og betød vi kom godt fra start.
Find os på Facebook:
En opfordring til alle: Vi modtager gerne, med tak, indlæg til vores årsskrift, men vi forbeholder os retten, til at tilpasse teksten, så det passer ind i formatet.
Nyheder